вівторок, 28 квітня 2020 р.

Практикум онлайн

Практикум «Домашнє насильство: до і після»


28 квітня 2020 року завдяки НМК ПТО у Кіровоградській області для практичних психологів та соціальних педагогів ЗП(ПТ)О проведено практикум «Домашнє насильство: до і після» з використання можливостей платформи Zoom.
Під час інформаційного повідомлення-презентації було зроблено акцент на основних термінах, циклі домашнього насильства, психологічних характеристиках учасників трикутника Карпмана та українському законодавстві у сфері його запобігання.
Працювали у міні-групах, шляхом створення окремих сесійних кімнат, розглядали ситуації насилля в сім’ї, визначали його вид, наслідки для потерпілого та розробили правила спілкування з постраждалими.
Заняття було насичене практичними техніками, спрямованими на ідентифікацію свого «Я», відпрацювання негативних переживань, трансформування їх у позитивні. Серед них, «Я у світі тварин», робота з фольгою.
Окрім того, працюючи в умовах карантину серед подій, що викликають у багатьох негативні переживання, учасники створювали свій «антивірусний коктейль», активували в собі «Дорослого» та отримали ресурс для подальшої роботи.





Дякуємо нашому методисту НМК ПТО Дубілевській Н.С. за організацію та проведення такого чудового та ресурсного семінару-практикуму.

Немає коментарів:

Дописати коментар